Az Ön logisztikai igényei - gondosságra szabva
Milyen garanciát vállalnak?

100 %-os biztonságú rendszer nem létezik, noha erre törekszünk. Mégis mi történik, ha "baj van"? Amennyiben az árukár a fuvarozás során keletkezik, az adott fuvarozási ág általános fuvarozási feltételei irányadók a fuvarozói kárrendezést illetően. A fuvarozói felelősség elismerése és a kárrendezési folyamat is lényegesen felgyorsul a szállítmánybiztosítás megkötésével. Sok éves tapasztalatunk és pozícióink garanciát jelentenek. Biztosítási partnerünknél nagyon kedvező díjakat sikerült elérnünk, köszönhetően a folyamatos megbízásoknak, továbbá fuvareszközönként EUR 500.000,- áruértékig is tudunk biztosítani küldeményeket.

A szállítmánybiztosítás díja néhány ezrelék, mely eltörpül ezen biztosítás hiányából adódó kellemetlenségek mellett, ezért minden partnerünknek ajánljuk a megkötését.

Ajánlatkérésében pontos árumegnevezés és áruérték megadása esetén azonnal tudunk biztosítási díjtételt ajánlani.

Amennyiben mégis a mi hibánkból szenvedne a Megbízónk kárt? Ez esetben az egyik legtőkeerősebb és szakmánkban biztosan az egyik legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt-nél kötött "Szállítmányozói Felelősségbiztosítás" a garancia, amely $ 150.000,- összegig fedezi a Megbízó számára a szállítmányozó hibájából keletkezett károkat.

A Szállítmányozói Felelősségbiztosítás mellett lehetőség van opcionálisan szállítmánybiztosítás megkötésére is, melynek feltételei a következők:

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. feltételek